Viden, udvikling og samvær
2770 Kastrup - CVR 47564417Vælg område
Vis underviser

Underviser

Gæst Foredrag
Venteliste

Filosofien bag yoga

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en underholdende introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i de filosofiske tanker. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

Simon Krohn er uddannet yogalærer og har undervist i yoga og meditation i mere end 15 år. Han blev som den første i landet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance, og han er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere. Simon er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Desuden er han efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr171209
Adresse 3F i Kastrup
Saltværksvej 68
2770 Kastrup
LokaleFestsalen, stuen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

26-10-2017 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betaling med Dankort


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.